Kvinde blev overfaldet – dog vidste voldtægtsmanden ikke at hun havde det sorte bælte i karate

By 28. august 2017Viralt
Kvinde blev overfaldet - dog vidste voldtægtsmanden ikke at hun havde det sorte bælte i karate

Kvinde blev overfaldet – dog vidste voldtægtsmanden ikke at hun havde det sorte bælte i karate

Sidens logo

Del

Kvinde blev overfaldet – dog vidste voldtægtsmanden ikke at hun havde det sorte bælte i karate


Det kunne have fået en uhyggelig afslutning, da den blot 25-årige Taela Jade Davis, blev overfaldet højlys dag den 9. maj i Melbourne i Australien.

En mand kom pludseligt bagfra og væltede Taela ned på jorden, og forsøgte at tage hendes tøj af.

Dog var denne såkaldte voldtægtsmand ikke klar over at Taela havde det sorte bælte i karate, og med over 15 års erfaring. I mens hun lå der helt forsvarsløs på jorden, og adrenalinen slog til, overvandt hendes instinkt den store frygt.

Læs også  Nettet jubler over årets drink: Gin og tonic med Hubba Bubba!

 

 

”Jeg nægtede at blive en af de kvinder, der bliver overfaldet og voldtaget, når de går udendørs” fortæller hun til Daily Mail.

”Jeg formåede at få mit ben fri fra hans greb, og sparkede ham, så han mistede sin balance, jeg indså dog hurtigt at han ikke ville give op, så jeg besluttede mig for at skade ham så meget som muligt”, siger Taela.

Læs også  Nyhed på McDonald's: Nu kan du få kødfri burger

”Jeg slog ham så hårdt jeg kunne på næsen, så han begyndte at bløde, men han tog bare fat i mig igen. Så sparkede jeg ham flere gange i skridtet og i maven, mens jeg råbte efter hjælp. Nogle i nærheden hørte mig og opdagede hvad der var ved at ske, hvilket skræmte manden og fik ham til at flygte fra stedet”

Hun afslutter sit indlæg på Facebook med: ”I dag kom jeg sejrrigt ud af det her, og jeg er sikker på at jeg brækkede hans næse og ribben, hans kugler vil være både blå og sorte, og han er uden tvivl mere øm end mig”

Taelas karateinstruktør er selvfølgelig utroligt stolt over at hun formåede at forsvare sig selv og komme uskadt ud af denne grusomme situation.

Læs også  Fræk julepynt hitter verden over - nu kan du købe juletræspynt der ligner en vagina

 


Kontakt os ved at klikke her

 

Morten Timm Reklame