Pensionist fortæller om hustruens død – så spurgte kassedamen om noget uventet

By 5. december 2018Kærlighed
Pensionist fortæller

Pensionist fortæller om hustruens død – så spurgte kassedamen om noget uventet

Sidens logo

Del

Pensionist fortæller om hustruens død – så spurgte kassedamen om noget uventet


Det er rigtigt nemt at lade sig fange af alle klodens grusomheder og tænke, at denne her verden er et meget mørkt sted, men der er heldigvis stadig mennesker og historier som denne der minder os om det gode derude.

Den 22-årige Ellie Walker fra England i Leeds arbejder i det lokale supermarket. Ellie’s yndlings del ved jobbet er, at hun kan snakke med kunderne, især den gamle mand på 86-år ved navn Edwin Holmes.

”Edwin er helt sikkert min foretrukne kunde. Han er den sødeste mand nogensinde, og så er han så snakkesalig, siger Ellie ifølge The Sun.

Edwin’s hustru gennem 45-år døde i år 2006, hans datter og to børnebørn bor helt i Australien, hvilket er årsagen til han bruger så meget tid alene.

I december fortalte Edwin til Ellie, at han skulle fejre jul med sig selv og han skulle spise en frossen færdigret som måltid. Der gjorde ondt i Ellie’s hjerte at få af vide,  så hun besluttede sig straks for at gøre noget ved sagen.

Læs også  Fans spekulerer over foto: Er en af verdens største musiknavne på vej til Danmark?

”Jeg tænkte på, at hvis det var min morfar og han var alene, ville jeg gerne have at han havde nogen at snakke med.”

Derfor udtænkte Ellie en genial plan til Edwin, hun inviterede ham nemlig ud at spise på en restaurant de havde i butikken.

Edwin ankom iført jakkesæt, og med en buket blomster i hånden.

”Det var min første date i ca. 55 år, og jeg tog blomster med fordi jeg ikke ville komme tomhændet”, forklarede Edwin.

Læs også  Ægte kærlighed..

Efter deres middag besluttede Ellie at dele hendes og Edwin’s oplevelse på de sociale medier. Hun skrev følgende.

”I aftes var jeg så heldig at komme på jule-date med en meget speciel herre. Edwin er en af vores mest loyale kunder, og selvom han ikke bruger tusindvis af kroner, er han værdifuld for både medarbejdere og kunder.

Edwin har ingen nær familie, og nævnte for et par uger siden at han skulle fejre jul helt alene med frosne færdigretter. Tanken om at han skulle sidde helt alene igennem sådan en særlig tid, knuste mit hjerte, og hvis jeg kunne invitere ham hjem ville jeg gøre det.

I aftes inviterede jeg Edwin til julemiddag i butikkens restaurant. Han kom i sit fineste puds og gav mig blomster. En dejlig aften med en vidunderlig mand. Jeg er så taknemmelig for at jeg har mødt dig Edwin. Tak for at du har gjordt mit liv bedere.”

Nu mødes de regelmæssigt og får en kop kaffe sammen. Og jeg er overbevist om at både Edwin og Ellie, sætter stor pris på deres kaffepauser.

Hvis vi alle bare tænkte på hindanden samme måde som Ellie gjorde her ville verden være et meget varmere og bedere sted. Del denne hjertevarmende historie med dine venner og familie på facebook hvis du er enig!

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Kan du regne denne ud??

Morten Timm Reklame