Vittighed: Døvt ægtepar kommunikere i soveværelset – mandens svar er genialt

By 10. juli 2018Humor
Vittighed: Døvt ægtepar kommunikere i soveværelset - mandens svar er genialt

Vittighed: Døvt ægtepar kommunikere i soveværelset – mandens svar er genialt

Sidens logo

Del

Vittighed: Døvt ægtepar kommunikere i soveværelset – mandens svar er genialt


Mand og kone var begge døve, og fandt ud af meget kort efter deres bryllup, at det var svært at kommunikere med hinanden på tegnesprog, når det kom til at have det sjovt i soveværelset om aftenen, når lyset var slukket.

Læs også  Í dag skal jeg lave så lidt som muligt..

Derfor kom konen på en idé, der måske kunne hjælpe på problemet.

Konen: ”Elskede, var det ikke en idé at aftale nogle enkle signaler? Som for eksempel til om natten, hvis du vil have sex med mig, så klem mit venstre bryst en gang, og hvis du ikke vil have sex, så klem mit højre bryst en gang.”

Læs også  Ældre kvinde opfører sig underligt på parkeringspladsen, så fanger skjult kamera hende på fersk gerning

Manden signalerede så tilbage: ”Det synes jeg er en rigtig god idé! Så hvis du vil have sex med mig skal du bare trække i min tissemand en gang. – og hvis du ikke vil have sex, skal du bare rive i min tissemand 100 gange”.

Læs også  Jeg har virkelig brug for en dag mere imellem søndag og mandag..


Kontakt os ved at klikke her

Fotokilde: Font Candy

Morten Timm Reklame