Psykiater spørger hvorfor nordjyden drikker – hans skøre afsløring får nette til at skrald grine!

By 3. december 2017Familie
Psykiater

Psykiater spørger hvorfor nordjyden drikker – hans skøre afsløring får nette til at skrald grine!

Sidens logo

Del

Psykiater spørger hvorfor nordjyden drikker – hans skøre afsløring får nette til at skrald grine!

Som mange ved, så kan dette skille en helt familie i to, hvis to i samme familie forelsker sig i to fra en anden familie, så kan det faktisk gå hen og blive utroligt svært, netop at finde hoved og hale i, hvilket familieforhold man egentlig har til hinanden.

For da en nordjysk mand havde booket en tid hos den lokale psykiater, faktisk fordi han havde alvorlige alkoholproblemer, da han møder op og bliver kaldt ind fra venteværelset, fik han hurtigt at vide at han skulle sætte sig i sofaen i et øjeblik.

Psykiateren spørger så manden, kan du så forklare mig hvorfor du vælger at indtage alt den alkohol?

Læs også  Babyen prøver sit hørerapparat for første gang - storsøsteren hvisker 2 ord - reaktionen har fået millioner til tårer!

Den nordjyske mand forklarer at han nok skal forsøge at gøre det kort, imens han lagde sig stille og roligt tilbage i sofaen.

Så starter han med at sige:

Ja, jeg blev faktisk forelsket i en enke, der faktisk havde en voksen datter, jeg valgte dog at gifte mig med enken, og straks efter giftede min far sig med min steddatter, det vil altså sige at jeg og min kone blev svigerforældre til min far, Efter en periode fik min stedmor, altså min kones datter, en lille søn. Den dreng skulle også vise sig at blive min bror, eftersom han er min fars søn, og ja, han er også min kones datters søn, og derfor bliver morfar til min egen bror. Så fik min elskede kone og jeg en søn, som så blev min fars svoger, Min søns storesøster er jo faktisk også hans farmor, eftersom min kære far er hans farfar. Min far er altså derfor min barns svoger, efter hans søster er min fars kone, jeg er altså bror til min egen søn. Min elskede søn er min farmors nevø, og jeg er derfor farfar til mig selv. Jeg er min fars bror og samtidig både søn og far til ham, Min højt elskede kone er min stedmor, mor, svigerinde, og steddatter. Jeg er altså far og søn til mig selv

Den nu meget forvirrede psykiater var faktisk i chok! og sagde derfor:

Jeg må indrømme, at jeg virkelig godt forstår dig, hvorfor du drikker.. Forsæt med det..

Blev du også forvirret over denne historie, så er du vidst ikke den eneste!

Tøv nu ikke med at del historien med dine venner og familie på Facebook.


Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Mystisk julegave leveres til familiens dør: Sønnen græder af lykke da han ser indholdet

Morten Timm Reklame