Moren giver familiens baby is for første gang – det uventede svar har fået millioner på nettet til at dele videoen i stor glæde!

By 10. oktober 2018Familie
Moren

Moren giver familiens baby is for første gang – det uventede svar har fået millioner på nettet til at dele videoen i stor glæde!

Sidens logo

Del

Moren giver familiens baby is for første gang – det uventede svar har fået millioner på nettet til at dele videoen i stor glæde!

Selvom vi sommeren er ovre, så må jeg indrømme at jeg spiser lige så mange is som jeg gjorde i sommeren. Is er vores alle elskede dessert. Jeg kender faktisk ikke nogle som ikke kan lide is.

Og jeg glemmer heller ikke hvor jeg fik min is-opdragelse henne, det skete ved mine bedsteforældre, deres fryser var fyldt op med alle slags is fra hjem-is bilen. Og ja, isen kunne da i nogle tilfælde få mig og mine søskende til at lytte ekstra efter hvis vi fik af vide vi fik en is når vi kom hjem.

I dag findes der utallige slags is, min favorit is er dog stadigvæk Magnum Mandel, den kan spises året rundt, og smager himmelsk hver enste gang.

Læs også  Manden tuder da hans kone fortæller ham at de har vundet 140 millioner i lotto

Familien du nu skal møde i videoen nedenfor, er så heldige at filme deres baby første reaktion da han blev tilbudt at smage morens is, forældrene havde dog ikke lige regnet med denne herlige reaktion, og heldigvis for forældrene lykkes det dem at fange det magiske øjeblik på film. Mon ikke dette minde/klip bliver vist til barnetes konfirmation eller fødselsdage i løbet af livet.

Læs også  Ny forskning: Derfor er det vigtigt at bruge mere tid sammen med din mor

Millioner hylder nu drengens herlige reaktion på nettet!

Og vi må blot indrømme at drengens morsomme reaktion også fik os til at smile højlydt.

Læs også  Forældrene chokeres på fødestuen da de får en blond baby: Så afsløres hustruens uventede historie

Se med i videoen her:

Du kan se den lille drengs reaktion i videoen nedenfor:

Tøv nu ikke med at del den lille drengs morsomme reaktion videre med dine venner og familie på Facebook så endnu flere kan få sig et godt grin med på vejen.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame