Kvinde åbner pakke med bind – går i chok, da hun ser hvad der står på bagsiden

By 28. august 2017Personlig Pleje
Kvinde åbner pakke med bind - går i chok, da hun ser hvad der står på bagsiden

Kvinde åbner pakke med bind – går i chok, da hun ser hvad der står på bagsiden

Sidens logo

Del

Kvinde åbner pakke med bind – går i chok, da hun ser hvad der står på bagsiden


Alle kvinder er nok enige om, at have sin menstruation ikke altid er lige sjovt, hverken under eller efter ‘den tid på måneden’.

En amerikansk kvinde fra texas, valgte at skrive et brev til et en virksomhed, som er meget kendt for at producere bind i alle afskygninger, og som i nogle af deres pakker, havde valgt at vedlægge en lille besked til deres kunder, når de skulle bruge disse bind, under deres menstruation.

Men en masse humor, og en utrolig nøjagtighed, har hendes brev nu moret kvinder over hele verden, da det virker som om at de fleste vil kunne se sig selv i denne beskrivelse.

”Kære hr. Tatcher,

Jeg har været en yderst loyal kunde af dine Always Maxi-pads i over 20 år nu, og sætter utroligt stor pris på mange af deres egenskaber. Uden LeakGuard Core eller Dri-Weave’s absorberende evne, havde jeg nok aldrig danset salsa eller reddet. Og jeg havde helt sikkert også undgået at løbe rundt på strandet i korte, stramme hvide shorts. Men min yndlingsfunktion må nu være de revolutionerende Flexi-Wings. Jeg vil utroligt gerne rose jer for at være den eneste virksomhed, som er kloge nok til at indse, hvor vigtigt det er, at maxi-pads  er aerodynamiske. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor sikker jeg føler mig hver måned, når jeg ved at der er et lille kampfly i mine bukser”

Foto: Shutterstock

”Har du nogensinde haft menstruation hr. Tatcher? Har du nogensinde lidt af forbandelsen? ”jeg antager at dette ikke er tilfældet”. Nu begynder ‘min tid på måneden’. Mens jeg skriver dette, kan jeg allerede mærke de hormonelle kræfter strømme gennem min krop. Om nogle få minutter vil min krop justeres og jeg bliver forvandlet til det min mand plejer at kalde mig for ”en indvalid hillbilly med knivfærdigheder” Er menneskekroppen ikke bare fantatsisk? 

”Som brandmanager i kategorien kvindelig hygiejne, har du utvivlsomt læst meget forskning om, om hvad der sker under dine kunders månedlige ”rødbedeuge”. Derfor må du kende til oppustethed, smerterne, kramperne, vi er nødt til at udholde, og om vores intense humørsvingninger, tudeanfald og opførsel der er helt uden for vores kontrol. Du ved med garanti at det er en meget hård tid for de fleste kvinder. Faktisk kæmpede min veninde Jennifer i sidste uge mod den voldsomme impuls om at putte sin kærestes testikler i en George Foremal Grill, bare fordi at han fortalte hende, at han mente, at Grey’s Anatomy var skrevet at fulde chimpanser. Vanvittigt! Pointen er, hr., du af alle mennesker må indse at Amerika vrimler med morderiske galninge i piratbukser. Hvilket fører mig til, hvorfor jeg skrev dette brev. ”

”I sidste måned da jeg havde lyst til at grave mig ind i min krop, og rive min livmoder ud, åbnede jeg pakken med Always Maxi-bind, og der trykt på bagsiden, stod disse ord: ”hav en lykkelig menstruation”

Laver du sjov??

Hvad jeg mener – synes en lille del af din lille mellemchefhjerne virkelig, at lykke – faktisk smilende, grinende lykke – er mulig i løbet af en menstruation? Har noget af det ovennævnte lydt behageligt? Tjah, gjorde det virkelig, James?

Bare til din oplysning, medmindre du ikke er en kvinde, der kan lide tortur, bliver det aldrig ”lykkeligt” med en dag, hvor du er nødt til at sluge smertestillende piller, drikke kahlua og låse dig selv inde i dit hus, så du ikke kommer væltende ind i et supermarked bevæbnet med et jagtgevær og en dårlig planlagt plan for at afslutte dit liv med lidt ære.”

Foto: Flickr / Bring Back Words

”For guds skyld, tag det hoved ud af røven man.. Hvis du skal skrive en mere idiotisk besked bag på et maxi-bind, ville det så ikke være mere meningsfuldt at skrive noget relevant, såsom ”Læg hammeren” eller ”Det forkert at kører folk ned”? Eller forsøger du bevidst at provokere os?

”Hr., vær venlig at informere din regnskabsafdeling, at der med øjeblikkelig virkning vil være et månedligt tab på 65 kroner i jeres regnskab, fordi jeg i fremtiden vælger at købe mine maxi-bind et andet sted. Og selvom jeg med stor garanti vil komme til at savne dine Flexi-Wings, vil jeg ikke savne til varemærkets nedladende lort, og det er et løfte, jeg kommer til at holde. Altid.

Venlig hilsen,

Wendi Aarons

Austin, TX”

 

Læs også  3 effektive tricks der bekæmper dårlig ånde

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Følg disse 3 råd: Tab 9 kilo på 6 uger

 

Morten Timm Reklame