Kun 2 ud af 8 kan se hvilket symbol, der er forkert på billedet – men kan du?

By 8. november 2018Underholdning
Kun

Kun 2 ud af 8 kan se hvilket symbol, der er forkert på billedet – men kan du?

Sidens logo

Del

Kun 2 ud af 8 kan se hvilket symbol, der er forkert på billedet – men kan du?

Jeg kender virkelig ikke nogen, som ikke ejer en smartphones. Tiden flyver afsted og teknologien det samme. Vi mennesker synes dog også at denne teknologi, i mange tilfælde kan virke utrolig skræmmende og overskridende. Men som sagt, så venter teknologien ikke på nogen.

Jeg husker tydeligt da jeg fik min første Nokia i folkeskolen, en model 3210, den første uden antenne, og som årene gik, handlede det mere om at have en så lille telefon som muligt. I dag er det lige modsat, hvis man tager et kig på de nyeste iPhones, så er de dobbelt så store som dengang. Til gengæld kan vores nye iPhones også langt mere end hvad de kunne dengang.

Læs også  Celine dion bliver inspireret af smadremanden!

 

I dag har vi utallige af valgmuligheder, og det har også fået mange til at bruge deres telefoner som deres egen “kæreste” for det siges faktisk at telefonen er det vi først kigger på om morgenen, og det sidste vi kigger på inden vi går i seng, jeg må blankt indrømme at jeg bør øve mig i at lægge min iPhone mere væk, men med alle de nye nyheder og apps, som i dag findes hurtigt og tilgængeligt gør det virkelig det fristende at kigge på ens telefon mere og mere.

Læs også  Olympisk skøjteløber giver en utrolig uventet fortolking af hyldet show: Får alle publikum til at tabe kæberne!

Jeg bruger desuden min Iphone til at lave en masse sjov hjernegymnastik, det holder ens hukommelse skarp konstant, og det har nok hængt ved siden min barndom, hvor mine forældre også elskede disse små hjernevrider.

Jeg har fundet en svær udfordring på Youtube-kanalen EG-Mines, på billedet nedenfor ser du en masse røde hjerter, men der er altså en som skiller sig lidt mere ud end andre. Ta’testen du har blot 10 sekunder til at finde den der skiller sig ud.

Denne sjove og måske “nemme” opgave for dig, kan skabe en masse “larm” oppe i vores hoveder, hvis man ikke lige holder fokus.

Hvis du ikke nåede at finde fejlen, så er det korrekte svar nedenfor:

Læs også  Par overrasker på scenen - ingen troede det var muligt!

Tøv nu ikke med at del denne lille sjove hjernevrider videre med dine venner og familie på Facebook.


Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame